Διώνη Ανδρίκου - Κτηνίατρος

Κυριακή, 26 Απριλίου 2009

Νέο επεισόδιο κακοποίησης σκύλου... για να ξέρουμε και να ντρεπόμαστε.


ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ Στις 21-4-2009, ούρλιαξε πάλι ο κακόμοιρος ο Προμηθέας. Ούτε 1 έτους δεν είναι και έχει δηλητηριαστεί 2 φορές, έχει χτυπηθεί από αυτοκίνητο, έχει χτυπηθεί από τους κατοίκους της Σκάλας Καλλονής κατ' επανάληψη. Αυτή τη φορά του ρίξανε οξύ στο πρόσωπο. Βρίσκεται στην αγκαλιά της Κιβωτού και ψάχνει απεγνωσμένα για σπίτι, μετά την θεραπεία του. Παρακαλώ, βοηθήστε τον.

Αυτή τη στιγμή φιλοξενείται σε φιλικό petshop, στην Μυτιλήνη (ΤΟ ΓΙΑΤΑΚΙ) γιατί έχει ανάγκη από καθαρό περιβάλλον, περιορισμό, καθημερινή (2 φορές) καθαριότητα των πληγών, και την αντιβίωση του. Αν μπορεί κάποιος να αναλάβει την φιλοξενία του τώρα, ή μετά την θεραπεία του έως ότου βρει σπίτι, θα ήταν υπέροχο!


Για όποιον θέλει και μπορεί να βοηθήσει:
Επικοινωνία
Βασιλεία Μαυραγάννη
E-mail: vasmavra ΑΤ yahoo.gr
Τηλ. 6937400469

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1021840


ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!
ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΞΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΑ -ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ- Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ!


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕ ΟΛΟΙ!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!


Αναδημοσίευση από την Αθηνά
THEOULINI

Ο Μάνος Χατζιδάκις για την παράδοση...

Ο Μάνος Χατζιδάκις για την παράδοση...
Ένα κείμενο επίκαιρο, αντίδοτο στην βλακεία που διεκδικεί εύσημα πατριωτισμού... με ένα "κλικ" στην εικόνα διαβάστε το...

Μάθε πόσο μετράει η υπογραφή σου...