Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Το κορυφαίο μουσικό σύνολο της Δανίας "Τρίο Alpha" στον Κορυδαλλό, στον Μουσικό Παράδεισο.

Το Πνευματικό Κέντρο και το Δημοτικό Ωδείο Κορυδαλλού, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο της Δανίας, διοργανώνουν συναυλία του Τρίο ALPHA, κορυφαίου μουσικού συνόλου της Δανίας, στο Σινέ Παράδεισος (Αγίου Γεωργίου & Ζάππα 4, Κορυδαλλός) την Δευτέρα 11 Απριλίου 2011, ώρα 8.30 μ.μ.

Η συναυλία γίνεται στο πλαίσιο της σειράς των διεθνών μουσικών εκδηλώσεων "Μουσικός Παράδεισος".


Το Τρίο Alpha αποτελείται από τρεις διακεκριμένους διεθνώς σολίστ, την Bolette Roed στο μπαρόκ φλάουτο, τον Peter Navarro-Alonso στο σαξόφωνο και τον David Hildebrandt στα κρουστά. Το ρεπερτόριο του Alpha είναι μοναδικά πρωτότυπο και πλούσιο, με έργα από διάφορες εθνικές παραδόσεις από όλο τον κόσμο, μεσαιωνική μουσική, ηλεκτροακουστική μουσική, σύγχρονα έργα, πολλά γραμμένα από γνωστούς συνθέτες για το σύνολο. Το σύνολο έχει έντονη συναυλιακή δραστηριότητα στην Ευρώπη και την Αμερική, δισκογραφική δραστηριότητα και έχει πάρει διεθνή βραβεία. Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει την Σουίτα Κλέτσμερ και την Σουηδική Σουίτα, από τις συνθέσεις "Alpha World" του συνόλου που βασίζονται σε παραδοσιακή μουσική, και έργα των Bach και Per Nørgård.
Είσοδος ελεύθερη.

Μετάβαση στο Σινέ Παράδεισος.

Από ΜΕΤΡΟ – Αιγάλεω με την γραμμή 806 κάθοδος Στάση Γεράκη
& με την γραμμή 750, Στάση Πνευματικό Κέντρο.
Από ΠΕΙΡΑΙΑ με την γραμμή 810, Στάση Πνευματικό Κέντρο.

Τηλ. Πληροφοριών: 210 4969735 – 210 4960955 – 210 4990410

Ο Μάνος Χατζιδάκις για την παράδοση...

Ο Μάνος Χατζιδάκις για την παράδοση...
Ένα κείμενο επίκαιρο, αντίδοτο στην βλακεία που διεκδικεί εύσημα πατριωτισμού... με ένα "κλικ" στην εικόνα διαβάστε το...

Μάθε πόσο μετράει η υπογραφή σου...