Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009

Γάτες.. για σπίτι!!!

.


Η Μυρτώ είναι μια πεντάμορφη, φουντωτή γατούλα, 4,5 μηνών. Πολύ ήσυχη, χουχουλιάρα και χαδιάρα, δεν βγάζει νύχια ούτε στο παιχνίδι της, αγαπάει πολύ, και έχει μάθει να συμβιώνει με γατόφιλους σκύλους. Το τρίχωμα της είναι απίστευτα απαλό, σαν μετάξι. Εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη, υγιέστατη και φυσικά λερώνει μόνο στην άμμο της. Ψάχνει ένα καλό φιλόζω σπίτι για να ζήσει όλη τη ζωή της με αγάπη, ασφάλεια και φροντίδα. Θα προτιμηθεί συνειδητοποιημένος φιλόζωος που αν την πάρει κοντά του θα γνωρίζει ότι την αναλαμβάνει με ευθύνη για την ευζωία της όλα τα χρόνια που της χαρίστηκαν να ζήσει. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζει τι σημαίνει το δώρο της στείρωσης για τη γατούλα και επειδή πλησιάζει ο καιρός της να στειρωθεί -όπως συνιστά η σύγχρονη κτηνιατρική-, μπορούμε να της την προσφέρουμε σε οικονομική τιμή φιζοζωϊκού συλλλόγου. Όποιος πραγματικός φιλόζωος θα ήθελε να ομορφήνει τη ζωή του με την υπέροχη Μυρτώ, μπορεί να στείλει μήνυμα στο eliaz@otenet.gr ή να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα: 210-6842781 και 6955-253737.
Η Αντιγόνη είναι μια υγιέστατη γατούλα περίπου 6 εβδομάδων.
Σώθηκε καθώς διέσχιζε μόνη της τη λεωφόρο!
Έχει πολύ καλό χαρακτήρα, δεν κλαίει ποτέ παρότι τόσο μικρούλα, ακόμη κι αν μείνει μόνη για ώρες, διαθέτει υψηλή αντίληψη, είναι ιδιαίτερα παιχνιδιάρα και τρυφερή, πολύ καθαρή, λερώνει μόνο στην άμμο της, και επιπλέον έχει μάθει να συμβιώνει με γατόφιλους σκύλους.
Θα αποκτήσει μάλλον φουντωτή γουνίτσα, και θα δοθεί εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη.
Όποιος γνωρίζει από μικρά γατάκια, θα εκτιμήσει τον υπέροχο χαρακτήρα της μόλις τη γνωρίσει. Είναι κυριολεκτικά, γάτα-πρόταση!
Αναζητά έναν άνθρωπο ή μια οικογένεια, να ζήσει μαζί τους με αγάπη, ασφάλεια και φροντίδα, για όλη της τη ζωή.
Θα προτιμηθεί έμπειρος-συνειδητοποιημένος φιλόζωος, που υιοθετώντας την θα ξέρει ότι την αναλαμβάνει με ευθύνη για πάντα. Θα προτιμηθεί ο ενδιαφερόμενος που γνωρίζει τι σημαίνει στείρωση και προτίθεται να της την προσφέρει έγκαιρα.
Όποιος πραγματικός φιλόζωος ενδιαφέρεται σοβαρά να υιοθετήσει τη γλυκιά Αντιγόνη μπορεί να στείλει μήνυμα στο eliaz@otenet.gr ή να τηλεφωνήσει στα 210-6842781 και 6955-253737.

Ο Μάνος Χατζιδάκις για την παράδοση...

Ο Μάνος Χατζιδάκις για την παράδοση...
Ένα κείμενο επίκαιρο, αντίδοτο στην βλακεία που διεκδικεί εύσημα πατριωτισμού... με ένα "κλικ" στην εικόνα διαβάστε το...

Μάθε πόσο μετράει η υπογραφή σου...